Beste klant,

 

Wij zijn met vakantie van 26-6-2017 t/m 7-7-2019. Daarom zijn wij tijdelijk niet bereikbaar. Zowel op mail als telefoon reageren wij tijdens deze periode niet. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Lopende bestelling

Heeft u een bestelling bij ons lopen, dan loopt deze gewoon door. U krijgt gewoon uw product geleverd. De melding dat uw order klaar is kan vanwege de vakantie op een later tijdstip verstuurd worden.

 

Nieuwe bestelling plaatsen

Nieuwe bestellingen kunnen wij helaas niet direct, zoals u van ons gewend bent, in behandeling nemen. Deze nemen wij pas in behandeling na onze vakantie. In de tussentijd blijft uw bestelling in de wacht staan.

Om uw geduld te belonen geven wij een mooie korting weg. Bestelt u bij ons tijdens de vakantie, dan profiteert u van een mooie extra korting! Gebruik de volgende kortingscode welke geldig is op uw hele winkelwagen:

Kortingscode = vakantie2019

 

Probleem met uw bestelling

Heeft u een probleem met uw bestelling? Dat is natuurlijk heel vervelend. Na onze vakantie lossen wij dit graag voor u op. Stuur ons een mailtje met uw bestelnummer en wij kijken er dan zo snel mogelijk naar.