Meer Google Plus volgers en de voordelen

voordelen google-plus

google plus kringenGoogle Plus bestaat al enige tijd en het lijkt tot op heden niet zo’n groot succes te zijn als Google zelf had gehoopt. Een Facebook concurrent zal het niet gaan worden maar een hoop SEO en SEA specialisten hebben de kracht achter dit Google product al gevonden.

De kracht van Google Plus

Google Plus lijkt een soort van Facebook clone met een ander uiterlijk waar je berichten kunt posten en een netwerk aan vrienden (kringen) kunt opbouwen. Een Google Plus pagina kun je koppelen aan je website en deze als verlengstuk gebruiken. Een Google Plus pagina is een absolute must-have voor elk bedrijf en elke site als je wilt gaan scoren in de zoekresultaten van Google. Een Google Plus pagina geeft je namelijk een extra boost!

De voordelen van een Google Plus pagina

adwords googleOp het gebied van SEA geeft een Google Plus pagina met minimaal 100 volgers je een extra voordeel in de AdWords resultaten. AdWords zijn de betaalde advertenties welke bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Heb je 100 of meer volgers dan toont Google namelijk het aantal Google Plus volgers van je pagina in de AdWords campagne waardoor je advertentie met 1 regel groter wordt. Daardoor val je dus meer op. Ook als je op plek 2 of plek 3 staat trek je dus meer de aandacht en bovendien kost het je minder! Zorg daarom dat je Google Plus volgers krijgt.

Op het gebied van SEO geeft een Google Plus pagina je ook iets extra’s. Je kunt namelijk je website koppelen welke je wel even moet verifiëren om de koppeling te bevestigen. Zodra dat gebeurt is krijg je een hoge kwaliteit backlink van je Google Plus pagina. Zorg dat je een aantal berichten op je Plus pagina hebt staan en zorg dat je er meer volgers bij krijgt. Veel volgers betekend meer aandacht voor je pagina en dus meer waarde welke doorgegeven wordt aan alle links die op je pagina staan waaronder de link naar je eigen website. Veel Google Plus volgers zorgt er dus voor dat je website of shop een extra boost krijgt en hoger gaat scoren in de zoekresultaten.

Google Plus volgers kopen

plus volgers kopenAls je geen geduld hebt om te wachten totdat je een keer 100 of meer volgers op je pagina hebt dan kun je ook besluiten Google Plus volgers te kopen. Wij kunnen deze op een veilige manier leveren zonder dat je daar problemen mee krijgt. Wij gaan na de order direct voor je aan de slag en binnen korte tijd zie je de teller in beweging komen. De levertijd is afhankelijk van het bestelde aantal volgers.

Bij ons kun je kiezen uit 100, 200, 300 en 400 Google Plus volgers. Google Plus volgers kopen?

Bedrijfsvermelding met sterren

Wie heeft er als bedrijf tegenwoordig nog geen bedrijfsvermelding? Wist je dat mensen hier precies kunnen zien hoe tevreden men over je is? In totaal zijn er 5 sterren zichtbaar, en hoe meer sterren er zichtbaar zijn, hoe sneller men het bedrijf of de service vertrouwd. Wie 1 of 2 sterren bij de vermelding heeft staan, loopt de kans dat mensen verder gaan kijken. Dit komt namelijk niet betrouwbaar over. Daar kun je gelukkig eenvoudig iets aan doen! Je kunt namelijk positieve Google recensies kopen met 5 sterren!

5 sterren google bedrijf

Betaalgemak

Wij proberen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken en hanteren niet alleen scherpe prijzen maar ook diverse betaalmogelijkheden waaronder Paypal, Sofort, Ideal (alleen Nederland) en Bancontact Mister Cash.