Instagram algoritme in 2019

Het algoritme van instagram

Je hebt er vast al wel van gehoord: het algoritme van Instagram is weer veranderd. 

Veel mensen vragen zich af wat dat betekent en hoe het precies werkt. Sommige hebben gemerkt dat ze volgers verliezen of minder likes ontvangen dan eerst. Wij gaan het algoritme van 2019 voor jullie uitleggen. Hieronder vind je informatie terug over hoe je meer bereikt kunt krijgen.

 

Actief zijn is het meest belangrijk

Instagram kijkt voornamelijk naar hoe actief je bent en wat je allemaal doet op Insta.
Je kunt heel vaak je instagram-profiel openen maar als je alleen maar door je feed heen scrolt dan ben je niet echt actief. Hoe meer je doet op insta, hoe sneller je profiel gevonden wordt en hoe meer kans op volgers.

 

 

Likes en reacties uitdeleninstagram like

Eén van de dingen die je kan doen om meer op te vallen is het liken van foto’s en af en toe een reactie achterlaten. Je gaat snel merken dat mensen een foto van jou terug gaan liken, en misschien gaan ze jou wel volgen. 

Wanneer iemand reageert op jouw foto, reageer dan terug! Instagram ziet dit namelijk als een activiteit. 

 

 

 

Regelmatig foto’s plaatsen instagram foto plaatsen

Wanneer je dagelijks een paar likes en reacties uitdeelt dan onthoud Instagram dit en zal hij jou terug belonen. Hoe gaat Instagram jou belonen? Zodra je een foto plaatst dan zal Instagram ervoor gaan zorgen dat jouw foto van boven in de feed wordt getoont, hierdoor zal je meer likes ontvangen. 

Het is aan te raden om dus dagelijks likes & comments achter te laten én om 3 keer in de week een foto te plaatsen. 

 

 

Instagram verhaal zorgt voor meer interactie

Je kunt voor meer interactie met je volgers zorgen door een story te posten. Wanneer je iets aan je verhaal wilt toevoegen dan heb je een aantal opties die je kan gebruiken. Denk aan: een poll, een locatie, een hashtag, vragen, etc… Maak zeker af en toe eens gebruik van deze dingen! Instagram zal merken dat je interactie met je volgers zoekt, ook dit verhoogt de kans om meer volgers erbij te krijgen. 

 

 

Eevolgers voor instan makkelijkere manier om aan likes en volgers te komen

Er bestaat ook een heel makkelijke manier om aan hartjes en followers te komen. Likeskopen24.eu verkoopt namelijk allerlei producten om je Instagramprofiel een boost te geven. Neem zeker eens een kijkje bij de insta-likes en volgers.