Hoe krijg je meer Facebook Likes op je pagina

meer likes op facebook

meer salesEen Facebook pagina kun je inzetten voor een product of voor je bedrijf. De kracht van dit social media kanaal is groter dan je denkt. Facebook straalt veel autoriteit uit, en daar kun jij de vruchten van plukken. Bovendien zijn er veel mensen die Facebook binnen kunnen komen op je website, en je social media kanalen checken of je een actief bedrijf bent. Veel bedrijven posten de laatste nieuwtjes en soms zelfs kortingscodes, dus de klant weet waar hij slim kan shoppen. Wanneer je dit social kanaal niet inzet, dan loop je gegarandeerd omzet mis!

 

Wat kun je doen?

Handige tips om ervoor te zorgen dat je meer succes gaat boeken.
Zorg er bijvoorbeeld voor dat je Facebook pagina er netjes en verzorgd uitziet. Een profielfoto en omslagfoto moeten goed aansluiten bij het product of de dienst die je levert. Als je zelf geen goede foto kunt vinden of niet zo handig bent met een fotobewerking programma dan kun je dit het beste uitbesteden.

 

Voldoende berichten

Zorg daarnaast voor voldoende berichten. Een Facebook pagina met 3 berichten zal geen mensen gaan overtuigen. Daarnaast moet je ook zorgen dat je pagina een beetje up 2 date blijft. Dit wil zeggen dat je met enige regelmaat een bericht moet plaatsen. Zeker minimaal 1x per maand. Heb je niets te melden, post dan een foto van een van je producten of maak een leuke aanbieding. Regelmatig een leuke aanbieding, betekent regelmatig terugkerende bezoekers!

 

Verplaats je in een ander

Stel dat je op een Facebook pagina komt en het laatste bericht is van 4 maanden terug, dan ga je achter je oor krabbelen en afvragen of het bedrijf nog wel actief is. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je beter iets posten dan helemaal niets.

 

Meer likes is meer overtuiging

bezoekersHet aantal Facebook Likes op je pagina is minstens even belangrijk voor de overtuigingskracht van je pagina. Een pagina met 36 vind-ik-leuks zal weinig mensen overhalen om een product of dienst bij je af te nemen. Het is net als bij de groenteboer waar een lange rij staat. Je hebt meteen het idee dat deze man iets goeds verkoopt omdat er veel klanten staan. Dit werkt net zo met Facebook Likes. Meer Likes zal meer klanten aantrekken die sneller overtuigd zijn en sneller tot kopen of bestellen overgaan.

 

Hoe kom je aan Facebook Likes

Facebook Likes kun je vergaren door een actie op touw te zetten. Je kunt bijvoorbeeld op je website zelf een win-actie starten waarbij je iets weggeeft/verloot. Dit kan bijvoorbeeld ook een korting zijn die je in je webshop hebt verwerkt. Bij een bepaalde hoeveelheid vind-ik-leuks ga je iets cadeau doen of weggeven. Hierdoor zullen mensen je sneller liken omdat ze iets kunnen winnen.

 

Facebook Likes Kopen

wereldbol facebookEen andere manier om aan vind-ik-leuks te komen is door ze te kopen. Facebook Likes kun je bijvoorbeeld op deze website veilig en goedkoop aanschaffen. Hierdoor kom je niet in de problemen en het is 100% veilig. Bij ons kun je kiezen waar je Facebook Likes vandaan komen. Wil je ze uit Nederland, uit België, uit een ander land of gewoon vanuit de hele wereld? Ga je voor specifieke likes uit bijvoorbeeld Nederland dan kun je ook aangeven hoeveel Facebook Likes je maximaal per dag wilt ontvangen. Heb je namelijk al een hoop bezoekers en wil je het niet te veel laten opvallen dat je Facebook pagina ineens 1000 likes erbij heeft gekregen dan kan dit bijvoorbeeld een uitkomst zijn.

Wil je de prijzen weten van Facebook Likes dan kun je door op de volgende links te klikken daar snel komen.

De prijzen kunnen per land verschillen. Dit heeft te maken met het aantal inwoners en het aanbod. Als je het wereldwijd bekijkt zijn er een hoop landen waar men voor een lagere vergoeding een Facebook pagina wilt liken. Nederlanders of Belgen gaan niet voor een kwart cent een Facebook pagina liken waardoor ze mede duurder worden.