Facebook recensies

recensies facebook

facebook recensiesSociaal bewijs is erg belangrijk voor mensen. Het is bekend dat positieve beoordelingen van andere klanten een grote invloed hebben op de kans dat een potentiële klant een aankoop bij jou doet. Het toevoegen van reviews aan een website laat het aantal verkopen bijna zonder uitzondering stijgen. Op Facebook kun je ook reviews werven die evenzeer een gunstige invloed hebben. Mits positief uiteraard. Met het beoordelingssysteem van Facebook kunnen klanten ervaringen delen die zij met jouw bedrijf hebben gehad. Het feit dat je het aandurft om klanten jou te laten beoordelen schept ook al extra vertrouwen.

 

Het nut van Facebook recensies

1-5ster-recensieVia jouw bedrijfspagina kunnen gebruikers van Facebook jouw bedrijf beoordelen. Het is een simpel systeem waarbij iemand 1 tot 5 sterren kan toekennen. Daarnaast bestaat de optie om de beoordeling toe te lichten middels een tekstje. De beoordeling kan openbaar zijn of alleen zichtbaar voor degene die de recensie heeft geplaatst en zijn of haar vrienden. Deze onafhankelijke Facebook recensies verhogen je betrouwbaarheid als bedrijf. Wees echter wel overtuigd van de kwaliteit van jouw product of dienst voordat je aan Facebook reviews begint. Slechte recensies zijn namelijk schadelijk en wil je zoveel mogelijk voorkomen.

 

Stel notificaties in

Als je als bedrijf aanwezig bent op social media, dan is het belangrijk dat snel reageert op berichten van klanten. Dit geldt niet alleen voor de negatieve, maar zeker ook voor positieve opmerkingen. Als je zeker wilt weten dat je geen recensies over het hoofd ziet, kun je instellen dat je een notificatie ontvangt telkens als er een nieuwe review wordt geplaatst. Dit doe je door op je bedrijfspagina naar Instellingen te gaan. Via de optie Meldingen kom je bij de optie ‘Krijg een melding als er activiteiten zijn op je pagina of als er een belangrijke pagina-update is’. Hierbij moet aanstaan dat je een melding krijgt bij een nieuwe recensie. Je kunt ook instellen dat je een e-mail ontvangt bij elke gebeurtenis.

 

Recensies uitzetten

Je kunt ervoor kiezen om de optie om reviews achter te laten uit te zetten. Als je dit uitzet, dan zet je daarmee helaas ook de mogelijkheid om in te checken en de kaart met jouw locatie uit. Let er wel op dat potentiële klanten misschien de voorkeur geven aan jouw concurrenten die wel reviews hebben. Zet de recensies dus alleen maar uit als je hier echt een goede reden voor hebt.

 

Facebook recensies kopen

5-sterren-facebook-recensie-kopenHet is niet altijd eenvoudig om een positieve recensies te komen. Mensen laten meestal juist een negatieve beoordeling achter op internet en niet de positieve. Bij ons kun je positieve 5 sterren Facebook recensies kopen waarmee je het gemiddelde omhoog trekt en beter bestand bent tegen eventuele negatieve recensies die je gemiddelde omlaag kunnen halen.