Een succesvolle Instagram maken in 4 stappen

succes-met-instagram

instagram groeiWaarom Instagram volgers kopen? Dat is simpel. Wanneer je geen volgers hebt, dan ben je niet interessant, en is de kans klein dat mensen je gaan volgen. Mensen gaan je graag volgen wanneer je interessant lijkt, en dat ben je alleen wanneer je een hoop volgers hebt.

Verplaats je eens in de ander, welk profiel zou jij volgen als je tussen 2 moet kiezen? Zou je voor profiel A kiezen met 235 volgers of voor profiel B met 2784 volgers? Optie B klinkt veel interessanter toch? Vaak is het dat wanneer er één schaap over de dam is, er meer volgen, en zo werkt dat ook bij mensen. Mensen zijn namelijk net als schapen ook kuddedieren. Bovendien durven vaak mensen niet de eerste stap te zetten.

Instagram Followers krijgen is niet moeilijk wanneer je al een goede basis hebt, en die basis kun je natuurlijk ook gewoon kopen. Maar followers alleen is niet genoeg. Je berichten moeten ook van goede kwaliteit zijn en matchen met je profiel. Hoe beter de posts aansluiten bij de pagina en je doelgroep, hoe meer het je gaat opleveren en je eruit kunt halen.

 

Een succesvolle pagina maken in 4 stappen!

vergrootglas instagramStap 1 is een onderwerp kiezen . Met een duidelijk onderwerp heb je een duidelijke doelgroep. Als voorbeeld nemen we even een pagina over katten. De paginanaam is natuurlijk iets met katten erin. Wil je je richten op een wereldwijd publiek, kies dan vooral een naam in het Engels. Denk aan Catlover3000 of TheCutestCats.

 

Gerichte foto’s posten

gerichte posts instagramStap 2 is gerichte foto’s posten. Nu de naam gekozen is waarbij het onderwerp duidelijk is, kun je kattenfoto’s gaan posten. Post geen foto’s die over honden, cavia’s, of dingen die jij doet in het dagelijkse leven. Deze posts zijn namelijk niet relevant voor je doelgroep. Je doelgroep is namelijk alleen geïnteresseerd in katten!

 

Hashtags beschrijven de foto’s

gerichte-hashtagsStap 3 is de juiste hashtags gebruiken bij je foto’s. Beschrijf altijd zo goed mogelijk wat er op de foto te zien is. Zo haal je meer bezoekers binnen op je profiel en meer likes en volgers. Is er een zwarte kat afgebeeld die aan het eten is dan post je de volgende tags:

#cat #kitty #blackcat #blackkitten #cats #blackcats #eatingcat #cateating #catfood #foodforcat #mycat #catathome #instacat #instacats … en ga zo maar door

 

Kattenvrienden maken

kat instagramStap 4 is contact zoeken met andere kattenliefhebbers. Maak dus kattenvriendjes. Elke kattenfan gaat jouw berichten liken, en je waarschijnlijk ook volgen. Soms kun je een nieuwe volger erbij krijgen door slechts een like weg te geven. Het automatiseerproces van Instagram-Volgers.nl werkt net zo en neemt je dus veel werk uit handen. Het automatiseren zorgt ervoor dat mensen uit de opgegeven doelgroep benaderd worden met een like, een follow, of een reactie. Zelf bepaal je wat wel en niet gebeurt. Uiteraard kun je dit ook zelf handmatig doen zonder hulp.

 

Het resultaat van de bovenstaande stappen is dat wanneer je eenmaal wat tijd hebt geïnvesteerd, je op iedere nieuwe post likes gaat ontvangen, en dat de oudere posts steeds meer likes erbij krijgen. Ook het aantal volgers zal automatisch toe gaan nemen, zolang jij je houdt aan de bovenstaande stappen.

Een reactie op “Een succesvolle Instagram maken in 4 stappen

Reacties zijn gesloten.