Backlinks via Social Media verkrijgen

social-backlinks-kopen

social-media-backlinksWie wilt scoren met zijn website heeft backlinks nodig. Tegenwoordig is Social Media een belangrijk onderdeel van Internet en tevens deels eigendom van Google. Daarom worden backlinks vanuit de Social Media ook als belangrijk gezien.

Sinds de Google Panda update zijn Social Media Backlinks nog efficiënter geworden. Ze hebben snel effect dus maak daar gebruik van! Benut je kansen en gebruik de voordelen.

 

Goed Linkprofiel

Een goed linkprofiel bevat links vanuit elke richting. Als je heel veel dezelfde links naar je site toe krijgt is dat verdacht en kan dat zelfs een Google Penalty opleveren.  Social Media backlinks (SMB) zijn een goede aanvulling op je linkprofiel en geven deze meer variatie.

 

Nooit teveel Social Media backlinks

Aangezien je Social Media nooit onder controle hebt en in de hand kunt houden kun je ook nooit teveel backlinks vanuit de Social Media richting krijgen. Google houd hier dus rekening mee.

Daarnaast zijn meer links vanuit Social Media een teken dat je site, artikel of pagina heel populair is en daarmee een reken om je site hoger te laten komen in de Google zoekresultaten.

social-media-banner

Aantal Social Media backlinks controleren

Social Media backlinks zijn niet met een normale backlink tool te controleren. Sommige sites kunnen je site of pagina scannen en het aantal backlinks en shares meten.

https://www.sharedcount.com/  is ook zo’n site waar je een goed overzicht krijgt vanuit welke richting je shares en likes hebt gekregen. De meeste sites zijn na 24 uur bijgewerkt. Dit betekend dat je niet real-time kunt kijken hoeveel likes of shares je website telt. Deel je een link op Twitter of Facebook bijvoorbeeld dan kun je morgen zien dat hij erbij geteld is.

 

Hoe krijg je een link verspreid

Plaats op Facebook een bericht met een stukje tekst en een link naar je site of pagina. Zorg dat onderliggende pagina’s ook aandacht krijgen. Als je alle links naar de voorpagina richt en geen aandacht geeft aan onderliggende pagina’s dan kan dat verdacht overkomen. Dit geld met name voor normale links en niet voor Social Media Backlinks.

Ook via Twitter kun je een Tweet opstellen en daarin een link meegeven.

De kunst is om je Facebook bericht te delen en je Twitter bericht te retweeten. Op die manier kun je een backlink verspreiden waardoor je meer inkomende links krijgt.

 

Social Media Backlinks kopen

Wij kunnen je Facebook bericht delen maar ook je website laten delen op Facebook. Het enige verschil is dat je op je eigen Facebook pagina te zien krijgt dat je bericht is gedeeld. Sommige mensen kiezen ervoor om hun website te laten delen op Facebook zodat er geen argwaan kan ontstaan bij bezoekers die geen enkele ‘post’ gedeeld zien behalve 1 waarvoor een dienst is gekocht.

Bij Twitter zul je zien dat er bij het Retweet icoontje een getal komt te staan.

Bij ons kun je Twitter retweets kopen en je Website op Facebook laten delen.

facebook-backlinks